Με νύχια και με δόντια … για να μην αλλάξει τίποτε!

Με νύχια & με δόντια, αλλά και με τις “παραδοσιακές” κουτοπονηριές, οι πρωταίτιοι της χρεοκοπίας της Χώρας, προσπαθούν ώστε να μην αλλάξει τίποτε από όσα μας οδήγησαν εδώ! Προσπαθούν να ξεγλυστρίσουν με προσχήματα, καθυστερήσεις, δικολαβισμούς. Θα τους αφήσουμε να κρατούν την Ελλάδα βυθισμένη στα τάρταρα;

Όλα όσα λέμε μεταξύ-μας (και εν πολλοίς συμφωνούμε) δεν πρόκειται να επιτευχθούν, αν στη Βουλή και παντού δεν υπάρξει αυθεντικό Φιλελεύθερο Κόμμα (όχι “πολυσυλλεκτικό;!..) που να επιδιώκει “αποκρατικοποίηση” της Ελληνικής Κοινωνίας.
…..
Στη σημερινή Ελλάδα δυστυχώς, υπάρχουν κάποιοι που “κοιμούνται & ονειρεύονται” τη … χαμένη ευκαιρία (!) να γίνει η χώρα μέρος του υπαρκτού σοσιαλισμού. Υπάρχουν και εκείνοι που τους χρησιμοποιούν ως ομάδες κρούσης! Ακόμη και σήμερα, που το Τείχος κατέρρευσε και οι πρώην υπήκοοι του Ολοκληρωτισμού δεν θέλουν ούτε τα σύμβολά-του να βλέπουν!… Η κατάσταση όμως δεν θα αλλάξει με λόγια, αλλά με αγώνες, στα πλαίσια της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, με ιδεολογικές μάχες και συνέπεια!

Tags: No tags

Comments are closed.