Σκέφτομαι, άρα υπάρχω!… 21 – 31/10/2009

4.
Παίζοντας “Χούλιγκανς και Αστυνόμους” με έξοδα των φορολογούμενων!
Δεκάδες αστυνομικοί, με πλήρη εξάρτηση, αποκλείουν οικοδομικά τετράγωνα, διακόπτουν την κυκλοφορία! Ανέλαβαν το ρόλο-τους στο “παιχνίδι Χούλιγκανς & Αστυνόμοι”, για το σημερινό αγώνα Διαγόρας – Ρόδος. Οι φορολογούμενοι πληρώνουν το κακόγουστο αυτό θέατρο “φανατισμένων οπαδών” και πάνοπλων οργάνων της Τάξεως!

3. ΘΕΤΙΚΟ: Κατάργηση της εισφοράς υπερ ΕΛΟΓΑΚ, για προστασία του ανταγωνισμού απαιτεί η Ευρωπαϊκή Ενωση!

Αντίκειται στις διατάξεις περί ανταγωνισμού η εισφορά υπέρ ΕΛΟΓΑΚ (Ελληνικού Οργανισμού Γάλακτος και Κρέατος), σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε ότι θα αλλάξει η διαδικασία προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα με την Ευρωπαϊκή Ενωση.

2.
Ο,τι απέμεινε από τον ΕΦΕΤ, 23/10/2009:
“…η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή, …, θα προωθήσει για ψήφιση στη Βουλή το προσεχές εξάμηνο”
* Στην αλλαγή της λειτουργίας του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), που από τον περασμένο Ιανουάριο πέρασε στη δικαιοδοσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου, όπως δήλωσε, να δημιουργηθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου, όχι μόνο της ποιότητας, αλλά και των χονδρικών και λιανικών τιμών των αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών.

1.

1. Ετσι πρέπει να γίνονται οι έλεγχοι; “Λόγω αποθήκευσης σε χώρο υγειονομικά μη αποδεκτό από την Υπηρεσία!… (sic)”;
2. Δειγματοληψία για τεκμηρίωση της καταλληλότητας ή όχι, έγινε; (Η κρίθηκε “περιττή”;)
3. Ποιες είναι οι απόψεις της επιστημονικής κοινότητας, του ΕΦΕΤ (!;), της Ευρωπαϊκής Αρχής για την Ασφάλεια των Τροφίμων, την Πολιτικών Κομμάτων, των Καταναλωτικών Οργανώσεων, των Πολιτών γενικά;

Tags: No tags

Comments are closed.