Επέκταση Τουριστικής Περιόδου 2014 – Ειδικές τιμές!

Στο Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου «Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης» μας ενδιαφέρει και μας αφορά η επέκταση της τουριστικής περιόδου για τη Ρόδο και τα άλλα Δωδεκάνησα! Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι της συνθήκες εργασίας και τα προβλήματα που αντιμετωπιζει ο τόπος-μας και οι επίχειρήσεις!

Ετσι, από 1ης Νοεμβρίου 2014 μέχρι 28ης Φεβρουαρίου προσφέρουμε στους Πελάτες-μας ειδικές τιμές για Εργαστηριακές Δοκιμές σε όλους, και ακόμη χαμηλότερα κατά 10% σε όσους είχαν μηνιαίο πρόγραμμα μαζί-μας για τη τουριστική περίοδο 2014!

Γιατί, η παρουσία στα Δωδεκάνησα τοπικού διαπιστευμένου αξιόπιστου Εργαστηρίου Δοκιμών είναι αναγκαία για την Οικονομία της περιοχής-μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως, η συνεργασία μεταξύ των επιχειρήσεων της Δωδεκανήσου, συμβάλλει αυταπόδεικτα πιστεύουμε, στην ανάπτυξη της ακριτικής περιοχής-μας και τη διατήρηση πραγματικά υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών! Δημιουργούνται (παραμένουσα) τεχνογνωσία, νέες θέσεις εργασίας και οικονομική ανάπτυξη στον τόπο. Με τη συνεργασία μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων και την αλληλοϋποστήριξη, ένα μέρος (ίσως και μεγαλύτερο) των δαπανών-σας για λήψη υπηρεσιών ποιότητας επιστρέφει σε σας από τις οικογένειες των εργαζομένων στις τοπικές υπηρεσίες. Και μάλιστα χωρίς να υπολείπεται η ποιότητα που σας παρέχεται, ίσα ίσα!

Tags: No tags

Comments are closed.