ΙΔΙΩΤΙΚΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΔΟΚΙΜΩΝ

Συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση (μετά την επικράτηση των κρατιστών & λαϊκιστών στις πρόσφατες εκλογές και την ήττα των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων), οι προσπάθειες κατάληψης θέσεων “δίπλα” στους φορείς εξουσίας, και η νομοθέτηση νέων γραφειοκρατικών – άχρηστων διαδικασιών αδειοδοτήσεων…

Ολο αυτό το διάστημα που μεσολάβησε, μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω ξανά, πόσο σημαντική είναι η ανάγκη να εδραιωθεί ο Σύνδεσμός-μας στη συνείδηση όλων και η κατά το δυνατόν συναντίληψη για τις προοπτικές αλλά και τα προβλήματα των Ιδιωτικών Εργαστηρίων.

Ζητήσαμε να υπάρξει εκπρόσωπος του Συνδέσμου-μας στις Τεχνικές Επιτροπές του ΕΣΥΔ, πράγμα που δεν έγινε εφικτό…

Για το θέμα του «αθέμιτου ανταγωνισμού» από τα Κρατικοδίαιτα Εργαστήρια, όλοι αποφεύγουν να πάρουν θέση υπέρ της δικαιοσύνης και της διαφάνειας.

Αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κακώς νοούμενη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία στη χώρα-μας, αφού, κατά την άποψη ορισμένων, η εξουσία ασκείται «ελέω Θεού», και ότι η απόδοση των δικαιωμάτων-μας είναι χάρη που μας παραχωρείται!

Η Χώρα βρίσκεται σε μηδενικό σημείο. Και να θέλουμε, δεν μπορούμε να γίνουμε γρανάζι κάποιου παρασιτικού μηχανισμού. Μήπως είναι ευκαιρία, να προσπαθήσουμε ώστε η «καινούργια αρχή» (αν υπάρξει) να είναι καλύτερη από το Παρελθόν;

Δηλαδή, λιγότερο Κράτος, περισσότερες ευκαιρίες στους δημιουργικούς και παραγωγικούς Έλληνες, (άρα και στα Ιδιωτικά Εργαστήρια Δοκιμών), σεβασμό στα δικαιώματα-μας.

Tags: No tags

Comments are closed.