Διαδικασίες, όροι και προϋποθέσεις για τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού – 2..


ΠΡΟΣ: «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

ΘΕΜΑ: Δημοσίευμα Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2011 περί «καταγραφής γεωτρήσεων»

Αγαπητή «Καθημερινή»
Στην έκδοσή-σας του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2011, στο τμήμα «ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ», σελ 13, δημοσιεύεται ολοσέλιδο κείμενο σχετικά με τις υφιστάμενες γεωτρήσεις και την καταγραφή-τους (Συντάκτης κ. Γιώργος Λιόλιος).
Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρεται και σε «δηλώσεις» του διευθυντή υδάτων Νοτίου Αιγαίου κ. Ηλία Νόκα, για να δικαιολογηθεί η χαμηλή προσέλευση για την καταγραφή, πως στη Ρόδο και Ερμούπολη υπάρχει μόνο το Εργαστήριο του Γενικού Χημείου του Κράτους. Επειδή αυτό είναι ανακριβές – αναληθές, γιατί στη Ρόδο λειτουργούμε επί 25 χρόνια Ιδιωτικό Ανεξάρτητο Εργαστήριο Δοκιμών & Αναλύσεων (διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, ΕΣΥΔ) και παρέχουμε τις αναγκαίες υπηρεσίες ΚΑΙ για το αντικείμενο αυτό, παρακαλώ όπως διορθωθεί η ανακρίβεια.
Με την ευκαιρία, ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιωτικών – Ανεξάρτητων Εργαστηρίων Ποιοτικού έλεγχου (ΠΑ.Σ.Ε.Π.Ε), ενημερώνω πως ήδη λειτουργούν αρκετά ιδιωτικά – ανεξάρτητα εργαστήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα που δυναμικά και αξιόπιστα υποστηρίζουν την ανάγκη για έλεγχο και τεκμηρίωση της ποιότητας προϊόντων καιν υπηρεσιών, παρά τις αντίξοες συνθήκες που υποχρεώνονται να λειτουργούν.
Με εκτίμηση,
Διατελώ,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ιω. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ
dimitris@oikonomidislab.gr
19/12/2011

Tags: No tags

Comments are closed.