“Εθνική Αξιοπρέπεια” & Πατριωτισμός – Ταμπού προς εξαφάνιση;;;


Μόνο στην Ελλάδα η Εθνική Αξιοπρέπεια θεωρείται ταμπού που πρέπει να εξαφανισθεί… Η Κυρία Θάτσερ εξεστράτευσε εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά για να διεκδικήσει τα Φάλκλαντ – Μαλβίνας από τους Αργεντινούς. (Ημουνα στην Αγγλία, όταν οι Ιρλανδοί αγωνιστές (Μπόμπι Σαντς και λοιποί) πεθαιναν από απεργία πείνας ο ένας μετά από τον άλλο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, ήμουν έτοιμος να βγω στους δρόμους να κτυπάω μαζί με τους Ιρλανδούς, τα καπάκια των σκουπιδοτενεκέδων, σαν αποχαιρετισμό στους πατριώτες!…Η θυσία-τους οδήγησε στην ειρηνευτική συμφωνία στη Βόρεια Ιρλανδία.

Φυσικά και είμαι υπέρ της Προόδου της χώρας-μας, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους δημιουργικούς και παραγωγικούς Ελληνες, που κρατιούνται χαμηλά από τα κρατικοδίαιτα παράσιτα!… Αλλά, ο τρόπος που τέθηκε θέμα εκποίησης νησιών (και της Ακρόπολης!…) από τους Γερμανούς ήταν προσβλητικός και ιταμός – ρατσιστικός.
Οσο για την Κυρία Θάτσερ, συμφωνώ με το ΚοινωνικόΟικονομικό-της πρόγραμμα, ήταν αστικοφιλελεύθερο, αλλά και η Αγγλική νεο – αποικιοκρατία είναι εγκληματική – απωθητική…)
Οπως βλέπετε, υπάρχουν οι Οικονομικές και Κοινωνικές πτυχές, υπάρχουν και οι Εθνικές Ταυτότητες. Γιατί οι ΕΛΛΗΝΕΣ φιλελεύθεροι αστοι να μη προοωθούν την ΚοινωνικοΟικονομική Πολιτική όντας περήφανοι (και αυτοί, όπως κάθε λαός) για την καταγωγή-τους;
…..
Μερικές φορές, τα θέματα εξαντλούνται, αλλά επιμένω για τις βραχονησίδες στις ακριτικές περιοχές. Οι … “σύμμαχοι” και φερέλπιδες “Ευρωπαίοι …” Τούρκοι μιλούν για γκρίζες ζώνες, αμφισβητούν την Ελληνικότητα κατοικημένων νησιών, φθάνουν μέχρι τη Γαύδο Νότια της Κρήτης. ΠΡΟΣΟΧΗ – Δεν είναι αλήθεια πως δεν υπάρχουν ανάγκες για δαπάνες στην Εθνική Αμυνα. Η Τουρκία ΔΕΝ αποδέχεται τη διεθνή νομιμότητα, θεωρεί “αιτία πολέμου” την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας, διατηρεί στρατό κατοχής σε χώρα μέλος της ΕΕ, ανακαλεί τον πρέσβη-της στις ΗΠΑ για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Χριστιανικών πληθυσμών στην Ανατολή, διεκδικεί ρόλο προστάτη των μουσουλμάνων στα Βαλκάνια αλλά μέχρι και το Ουαζιριστάν στην Κίνα…

Tags: No tags

Comments are closed.