Ο καρπός της ελιάς, φωτογραφία Εύης Οικονομίδου. Ποιότητα ελαιόλαδου

Αξιοπιστία μετρήσεων – ανάλυση ελαιόλαδου

   Οι εργαστηριακές δοκιμές εξυπηρετούν στην λήψη αποφάσεων όσον αφορά την ποιότητα και την καταλληλότητα προϊόντων, όπως και την καλή λειτουργία εγκαταστάσεων.

   Οι μετρήσεις όμως οφείλουν να είναι αξιόπιστες ώστε οι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να βασιστούν σε αυτές.

   Πέραν από την καλή εργαστηριακή πρακτική, οι τακτικοί έλεγχοι των αποτελεσμάτων βελτιώνουν εξασφαλίζουν τη σωστή μέτρηση. Εμείς ως εργαστήριο συμμετέχουμε τακτικά σε διεργαστηριακές δοκιμές, τόσο στα πλαίσια της διαπίστευσης, αλλά κυρίως από την δέσμευσή μας για αξιοπιστία και συνέπεια προς τους πελάτες μας.

  Οι διεργαστηριακές δοκιμές πραγματοποιούνται από ανεξάρτητους φορείς όπου τα συμμετέχοντα εργαστήρια εξετάζουν άγνωστα δείγματα και αξιολογούνται ως προς την ακρίβεια των αποτελεσμάτων τους.

Επιτυχής διεργαστηριακός έλεγχος ανάλυσης ελαιολάδου

Και φέτος συμμετείχαμε επιτυχώς σε διεργαστηριακές δοκιμές – συγκρίσεις για ελαιόλαδο, τεκμηριώνοντας για άλλη μια φορά την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων μας, υποστηρίζοντας έτσι τις επιχειρήσεις, τους παραγωγούς και τους καταναλωτές στα Δωδεκάνησα.

Παράλληλα ετοιμαζόμαστε για τις συμμετοχές μας σε μεγάλο εύρος των παραμέτρων που πραγματοποιούμε!

Ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα ελέγχων ελαιόλαδου που πραγματοποιήσαμε για την ελαιοκομική περίοδο 2023-2024!

Comments are closed.