22 Νοεμβρίου, Ημερίδα: Ποιότητα προϊόντων & Υπηρεσιών / Εργαστήρια Δοκιμών & Αναλύσεων / Προστασία Καταναλωτών

Ημερίδα: Ποιότητα προϊόντων & Υπηρεσιών / Εργαστήρια Δοκιμών & Αναλύσεων / Προστασία ΚαταναλωτώνΤο Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου «Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης», οργανώνει Ημερίδα με θέματα «Ποιότητα προϊόντων & Υπηρεσιών – Εργαστήρια Δοκιμών & Αναλύσεων – Προστασία Καταναλωτών», με Κεντρικό Ομιλητή το Δρ Νίκο Κατσαρό, πρώην Πρόεδρο ΕΦΕΤ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, Ιερού Λόχου 7, το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, με ώρα έναρξης την 17.30. – Είσοδος ελεύθερη.

Ο κεντρικός Ομιλητής Δρ Νίκος Κατσαρός είναι πολύ γνωστός για την επιστημονική-του κατάρτιση, τον πολύ γλαφυρό, εμπεριστατωμένο και ενδιαφέροντα τρόπο προσέγγισης των θεμάτων, και μάλιστα έχει ασχοληθεί και με θέματα τουριστικού – Δωδεκανησιακού ενδιαφέροντος.

Από πλευράς του Εργαστηρίου-μας θα παρουσιασθούν οι αξιολογήσεις των ευρημάτων δειγματοληψιών και εργαστηριακών δοκιμών τροφίμων και νερών που πραγματοποιήθηκαν την τουριστική περίοδο 2014 για λογαριασμό επιχειρήσεων – πελατών-μας! Θα γίνουν προτάσεις για περαιτέρω βελτίωση της Ποιότητας Προϊόντων & Υπηρεσιών στα Δωδεκάνησα, ώστε ο Τουρισμός-μας να παραμείνει στην κορυφή των προορισμών, προς όφελος της τοπικής και εθνικής Οικονομίας.

Στις 22 Νοεμβρίου τιμάται η μνήμη του Αγίου Μενίγνου του Κναφέως (*), που θεωρείται προστάτης άγιος των χημικών. Επιδιώκουμε η μέρα αυτή να καθιερωθεί ως «μέρα του χημικού και της προσφοράς-του στην οικονομική, τεχνολογική και κοινωνική πρόοδο».

(*) Κναφεύς (Βυζαντινή εποχή): Ο βαφεύς, τεχνίτης – επεξεργαστής υφασμάτων!

Tags: No tags

Comments are closed.