Μελέτες
Υγιεινή και Ασφάλεια στους χώρους εργασίας
Σε βιομηχανίες / βιοτεχνίες τροφίμων
Σε μικρές επιχειρήσεις
Σε ξενοδοχεία
Τεκμηρίωση αποτελεσματικής απολύμανσης.
Προστασία από λεγεονέλλα για ξενοδοχεία και άλλες εγκαταστάσεις.
Μελέτη αξιολόγησης κινδύνου
Πρόβλεψη επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων, Π.Ε.ΚΡΙ.Σ. (HACCP)
για ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις παραγωγής και προσφοράς τροφίμων.
- Μελέτη και προσχεδιασμός
- Διαγράμματα ροής
- Εφαρμογή
- Εκπαίδευση
Διαμόρφωση συστημάτων ποιότητας (ISO) σε βιοτεχνίες / βιομηχανίες / εταιρίες
Διατροφική επισήμανση τροφίμων
Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό επιχειρήσεων παραγωγής τυποποιημένων τροφίμων την εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές.