Το εργαστήριο δραστηριοποιείται στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα και κύριες προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι δοκιμές σε θέματα περιβαλλοντικών παραμέτρων, νερού, τροφίμων, επιθεωρήσεις κολυμβητικών δεξαμενών, εγκαταστάσεων βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων και υγιεινής χώρων προετοιμασίας τροφίμων και εστίασης. Το εργαστήριο είναι διαπιστευμένο από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης Α.Ε. (Ε.ΣΥ.Δ.) από το 2001. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ζητήσετε κάποια από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Laboratory testing

The laboratory is accredited according to ISO 17025.
Οι διαπιστευμένες δοκιμές, αναφέρονται στο πεδίο διαπίστευσης.
Ενδεικτικά αναλύονται δείγματα:

  • Πόσιμου νερού
  • Νερά κολυμβητικών δεξαμενών
  • Νερά παραλιών κολύμβησης
  • Τρόφιμα και ποτά
  • Απόβλητα εγκαταστάσεων – λύματα και περιβαλλοντικά δείγματα
  • Έδαφος – λιπάσματα

Food labelling

Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό επιχειρήσεων παραγωγής τυποποιημένων τροφίμων την εφαρμογή των διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 25ης Οκτωβρίου 2011, σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές

Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου, Βύρωνος 1, 2241028638, Ρόδος, Δωδεκάνησα, ανάλυση, δοκιμή, δοκιμές, εργαστήριο, νερό, ανάλυση νερού, χημική, μικροβιολογική, λεγεονέλλα, λεγιονέλλα, λεγεωνέλλα, legionella, τρόφιμα, απόβλητα, ελαιόλαδο, ποιότητα, θαλασσινό νερό, ποιότητα θαλασσών, ακτές, ποιότητα ακτών, γαλάζιες σημαίες, oikonomidislab, lab, laboratory, Rhodos, Rhodes, Rodos, Dodekanese, Dodekanissos, μελέτες, επιθεωρήσεις, σεμινάρια, εκπαιδεύσεις, διαγράμματα ροής, haccp, υγιεινή τροφίμων, εμπόριο χημικών, επεξεργασία νερού, χημικά, χλώριο, χλωρίωση

Έλεγχος λειτουργίας και απόδοσης εγκαταστάσεων

  • Κολυμβητικές δεξαμενές
  • Εγκαταστάσεις βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και αποβλήτων
  • Συστήματα επεξεργασίας νερού

Υγιεινή και Ασφάλεια

  • Πρόβλεψη επικινδυνότητας κρίσιμων σημείων, (HACCP) για ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις παραγωγής και προσφοράς τροφίμων.
  • Legionella management in hotels and other facilities.
  • Έλεγχος υγιεινής σε χώρους εργασίας. Τεκμηρίωση αποτελεσματικής απολύμανσης.
Συστήματα ποιότητας, Μελέτες, Τρόφιμα, ISO Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου «Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης»

Hazard analysis critical control points (H.A.C.C.P.)

  • Μελέτη και προσχεδιασμός
  • Διαγράμματα ροής
  • Εφαρμογή
  • Εκπαίδευση

Health and safety in the workplace

  • For the food industry
  • In small / very small companies
  • For Hotels
character-gebd2b5f7f_1280

Εμπόριο Χημικών

  • Water treatment
  • Απολυμαντικά, καθαριστικά
  • Βελτιωτικά τροφίμων και ποτών