Φιλελεύθερη Αστική Δημοκρατία – Συμμετοχή σε συζήτηση!

Σύμφωνα με την “Νομική Επιστήμη”, το να αποκαλέσεις μία πόρνη “πόρνη” με υβριστική διάθεση, είναι εξύβριση. Στην Ελλάδα, η αριστερά ασκεί Ιδεολογική (και όχι μόνο) Τρομοκρατία, ακόμη και προς τους ομοϊδεάτες-τους…Έτσι, οι Έλληνες Δεξιοί, ψοφοδεείς, και μη αποφασισμένοι να πολεμήσουν για τις ιδέες-τους, αρνούνται το χαρακτηρισμό!…

Άλλωστε, οι Έλληνες Αριστεροί, (με το απωθημένο της ήττας στον Εμφύλιο), ακόμη και μετά την κατάρρευση του “Υπαρκτού σοσιαλισμού”, κατόρθωσαν να απαξιώσουν ΚΑΙ τη Φιλελεύθερη Αστική Ιδεολογία (την ιδεολογία της μεσαίας τάξης, της “χαμένης τάξης” κατά το Νίκο Δήμου) χαρακτηρίζοντας (με υβριστική διάθεση) σαν ΝΕΟΦιλελευθερισμό, κάθε άποψη αντίθετη προς την ΚΡΑΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΗΨΊΑ-τους. (Σε αυτό “βοηθούν” και ορισμένοι Πολιτικοί της “Φιλελελεύθερης” παράταξης!…)

Βρισκόμαστε σήμερα στα πρόθυρα της (ανακοίνωσης) της χρεοκοπίας της Χώρας, γιατί χρεοκοπήσαμε πρωτίστως ιδεολογικά. ΟΙ Φιλελεύθεροι Αστοί, βρίσκονται ανάμεσα στην Ιδεολογική Καταφρόνηση της Αριστεράς και της Ιδεολογικής Παραίτησης της Δεξιάς.

Tags: No tags

Comments are closed.