Φέραμε τις “Γαλάζιες Σημαίες” στην Ελλάδα!,,,


Ποιότητα νερών ακτών κολύμβησης Ρόδου & Κω!
Πραγματοποιήθηκε ήδη, με την επίσημη έναρξη της Κολυμβητικής Περιόδου, η πρώτη δειγματοληψία για την Ποιότητα των νερών Κολύμβησης στις πολυσύχναστες ακτές της Ρόδου και της Κω («Γαλάζιες Σημαίες»).
Σύμφωνα με τα ευρήματα, οι ακτές-μας εξακολουθούν να είναι καθαρές και κατάλληλες για κολύμβηση, οπότε δικαίως, μετά από την οργάνωση της υποδομής και την τήρηση των διαδικασιών που προβλέπονται, βραβεύονται με τη «Γαλάζια Σημαία» για τις ακτές!
Η μακροχρόνια, επί τριάντα σχεδόν χρόνια, ενασχόληση με τη διαδικασία αυτή, μας επιτρέπει να διατυπώσουμε την άποψη για την ικανότητα και αποτελεσματικότητα της Ιδιωτικής Πρωτοβουλίας στο θεσμό. Ο ελεγκτικός ρόλος της Πολιτείας δεν πρέπει να συγχέεται με την ιδιωτική αυτή δραστηριότητα.
Οι νέες, αναμενόμενες διακρίσεις των παραλιών κολύμβησης της Δωδεκανήσου, είναι ισχυρό «συγκριτικό πλεονέκτημα» του τουρισμού-μας. Και καθιστά ακόμη μεγαλύτερη την υποχρέωση να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το Περιβάλλον καθαρό και υγιεινό, για μας αλλά και τις χιλιάδες επισκέπτες-μας.

http://www.naftemporiki.gr/premium/archive/story.asp?id=1823902

Tags: No tags

Comments are closed.