Το … υψωμένο δάκτυλο της Αφροδίτης!…

Δεν μας αρέσει “το υψωμένο δάκτυλο της Αφροδίτης”, αλλά σίγουρα δεν φταίνε οι ξένοι για “τους ειδικούς λογαριασμούς, τις πλασματικές υπερωρίες, τις αυτοτελείς φορολογήσεις, τους φοροφυγάδες & τους φοροφΑγάδες, κλπ κλπ κλπ”!
…..
Το υψωμένο (καθημερινά) δάχτυλο από τους “αντιστασιακούς” του καπνισματος σε κλειστούς χώρους, από τους “καβαλλλάρηδες” των πεζοδρομίων με τα ΙΧ-τους, από τους ηχορυπαντές σε ώρες κοινής ησυχίας, δεν ενοχλεί;;;
(Αφήνω κατά μέρος το περισσότερο σοβαρά της Οικονομίας!)
…..
«Όλοι οι Έλληνες και όλες οι Ελληνίδες, σαν γροθιά, στεκόμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους απαράδεκτα σχόλια σε βάρος της χώρας, που προσβάλλουν τον ελληνικό λαό και προσβάλλουν την προσφορά του ελληνικού έθνους στην κοινή υπόθεση της ευρωπαϊκής ιδέας και της ευρωπαϊκής πορείας».
(Πάνος Παναγιωτόπουλος, εκπρόσωπος της ΝΔ).
…..
“…ο κ. Παπανδρέου πρέπει να … προωθήσει μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο και ριζική απελευθέρωση της ελληνικής οικονομίας, καταργώντας τους ελέγχους στις τιμές και ανοίγοντας τα κλειστά επαγγέλματα.
Για να κάνει όμως κάτι τέτοιο, ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να αναμετρηθεί με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα τα οποία ευνόησε το πελατειακό σύστημα του πατέρα του.
Δυστυχώς δεν θέλει να τον θυμούνται σαν αυτόν που το ανέτρεψε” (Γ. Στουρνάρας, σύμβουλος Κ. Σημίτη).
Πηγή: Reuters

Tags: No tags

Comments are closed.