ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ στο Συνέδριο «Με τη Χημεία…Για την Πράσινη Ανάπτυξη»!

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Σας ευχαριστούμε για την Πρόσκληση να χαιρετίσουμε το Συνέδριό-σας (15 – 17/05/2009) με τίτλο «Με τη Χημεία…Για την Πράσινη Ανάπτυξη»! Παρακαλούμε όπως αναγνωσθεί ο χαιρετισμός-μας αφού επαγγελματικοί και άλλοι λόγοι μας εμποδίζουν να παραβρεθούμε.
Η «Δημιουργική Πρωτοπορία» πιστεύει στον αδέσμευτο και ακηδεμόνευτο συνδικαλισμό και θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για να επικρατήσουν οι αρχές & αξίες της «Ελεύθερης και Ανοικτής Κοινωνίας». Μια τέτοια κοινωνία, προάγει μεταξύ άλλων την υπεύθυνη συμπεριφορά και δράση των ενεργών πολιτών (και των επιστημόνων) και σε θέματα Οικολογίας & Περιβάλλοντος.
Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε εθελοντικές δράσεις όπως η Ανακύκλωση, η Προστασία του Περιβάλλοντος, η Εξοικονόμηση Ενέργειας. Πιστεύουμε στην συμμετοχή των ενεργών Πολιτών, και θεωρούμε πως η Ολοκληρωτική Κρατική Παρέμβαση στερεί τους Πολίτες από τη χαρά και την επιθυμία να δρουν, να παράγουν και να δημιουργούν. Ο Κρατισμός, ενώ είναι αναποτελεσματικός, εντείνει, κατά την άποψή-μας, φαινόμενα αδιαφάνειας, διαπλοκής και ίσως και διαφθοράς.
Με τις θέσεις αυτές, θα εξακολουθήσουμε να δραστηριοποιούμαστε, ελπίζοντας ότι θα υπάρξει δυνατότητα συνεργασίας με όσους συμφωνούν με τις αρχές & αξίες της Αστικής Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης,
Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων της Ε.Ε. Χημικών

Tags: No tags

Comments are closed.