Σεμινάρια - Εκδηλώσεις

Δήλωση ενδιαφέροντος

Το Αναλυτικό Εργαστήριο Ρόδου έχει διοργανώσει πληθώρα σεμιναρίων, απευθυνόμενο σε διευθυντικά στελέχη, εργαζόμενους και προσωπικό στο χώρο της υγιεινής τροφίμων, ποιότητας νερού και επεξεργασίας αποβλήτων.
Σε συνεννόηση με τους ενδιαφερόμενους έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε σεμινάρια στο χώρο της επιχείρησής τους, ή σε άλλη αίθουσα, όπως και διαδικτυακά εξ’ αποστάσεως, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης του προσωπικού, αλλά και της ενημέρωσης των στελεχών επιφορτισμένων με την εφαρμογή συστημάτων ποιότητας.

Επόμενη Εκδήλωση / Σάββατο, 19 Μαρτίου

Εκδήλωση από το αναλυτικό εργαστήριο Ρόδου “Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης”

Εκδήλωση με θέμα «Ο καθοριστικός ρόλος των εργαστηριακών ελέγχων στην πραγματική ποιότητα.

Η νέα μέρα μετά την πανδημία» διοργανώνει το αναλυτικό εργαστήριο Ρόδου, «Δημήτρης Ιω. Οικονομίδης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 19 Μαρτίου, στις 18:00 στο ξενοδοχείο Πλάζα (Ιερού Λόχου 7, Ρόδος), με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Αντώνη κ. Καλοκαιρινό, καθηγητή αναλυτικής χημείας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Θα παρουσιαστεί η ετήσια ανασκόπηση (2021) για τα Δωδεκάνησα και προτάσεις για το 2022, στο σύνολο των ελέγχων και υπηρεσιών που προσφέρει το εργαστήριο. 
Στη συνέχεια, ο προσκεκλημένος ομιλητής, Δρ. Αντώνης Κ. Καλοκαιρινός, θα αναπτύξει το καίριο θέμα «Αξιοποίηση αποβλήτων ελαιοτριβείων».

Μέρες
Ώρες
Λεπτα
Δευτερόλεπτα
  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds
Δήλωση ενδιαφέροντος

    Τοποθεσία Εκδήλωσης

    Για περισσότερες πληροφορίες